Dedicated Analytical Solutions

“Lepsze żywienie to lepsza żywność ”

Jakość produktów wiodących latynoamerykańskich producentów wyrobów mleczarskich, Dos Pinos, rozpoczyna się w ich własnym zakładzie, gdzie wszystkie surowce i pasze gotowe dla bydła są sprawdzane w zaawansowanych laboratoriach.

Przeczytaj więcej (pdf 246kb)

“Wykonywanie stabilnych i silnych kalibracji ”

Właściwa strategia kalibracji oraz skupienie się na wykonywaniu mocnych kalibracji są podstawą do skutecznej i wiarygodnej obsługi NIR.

Przeczytaj więcej (pdf 187kb)

“Analiza paszy z wykorzystaniem zdalnego zarządzania RINA. ”

Sztuka kontrolowania wielu przyrządów analitycznych w bliskiej podczerwieni jest dobrze opanowana w wiodącym europejskim laboratorium Masterlab w Holandii.
Poczytaj więcej na temat stojącej za tym filozofii, a także o tym, w jaki sposób Masterlab zwiększył ilość przyrządów NIR, zmaksymalizował ich wykorzystywanie jednocześnie minimalizując koszty.

Przeczytaj więcej (pdf 182kb)

“NIR naprawdę się opłaca ”

"Koszty i zysk muszą być monitorowane, NIR daje moc i bezpieczeństwo" mówi Paul Gerardy, Kierownik Główny centrum badawczego i technologicznego Provimi w Belgii.

Przeczytaj więcej (pdf 161kb)

“Trouw Nutrition zrobił interes na dostawie usług poprzez sieć ”

Użytkownicy potrzebują jedynie połączenia internetowego, komputera i instalacji oprogramowania. Przyłączenie się do klubu sieciowego jest naprawdę proste.

“Wydajne zarządzanie składnikami odżywczymi przy użyciu NIR ”

NIR ułatwia i przyspiesza proces analizy gnojowicy a czyniąc to ułatwia rozwój skutecznego zarządzania substancjami odżywczymi i zmniejsza negatywne oddziaływanie na środowisko.

Przeczytaj więcej (pdf 550kb)

“Skup się na wzrastającej jakości paszy i pozwól, by FOSS zajął się wsparciem ”

Wiodący duński producent paszy zastosował gotową do użycia, wspieraną internetowo analizę w bliskiej podczerwieni do efektywnej kontroli jakości.

Przeczytaj więcej (pdf 666kb)

We make your user experience better by using cookies. If you continue on this website you agree to the use of cookies. Read more about cookies here.

×