Dedicated Analytical Solutions

Znajdź rozwiązanie właściwe dla rodzaju próbki

Korzyści wynikające ze stosowania MeatMaster™

Optymalizuj wykorzystanie surowców

Uzyskuj produkty końcowe zgodne z ustalonymi parametrami

Wyeliminuj potrzebę kontroli wizualnej

Serwis i wsparcie FOSS

Będąc więcej, niż tylko urządzeniem, rozwiązania FOSS wspierane są przez globalną sieć ponad 250 należycie przeszkolonych inżynierów serwisowych.

Pomoc techniczna FOSS

Inteligentne klasyfikowanie kawałków

Automatyczne sortowanie boczku

Ten filmik przedstawia system MeatMaster II podczas gdy urządzenie skanuje boczek wieprzowy do automatycznego sortowania zgodnie ze specyfikacjami klientów. Zapraszamy do obejrzenia wideo, aby zapoznać się z wszystkimi korzyściami dla producentów boczku, takimi jak: obiektywne klasyfikowanie kawałków, wykrywanie ciał obcych, wyjątkowa dokładność i eliminacja niepotrzebnego oddawania mięsa chudego.

Automatyczne sortowanie boczku na potrzeby producentów bekonu

Ten filmik przedstawia system MeatMaster II podczas gdy urządzenie skanuje boczek do automatycznego sortowania zgodnie z kryteriami takimi, jak wymiary kawałków i zawartość tłuszczu. Zapraszamy do obejrzenia wideo, w celu zapoznania się z wszystkimi korzyściami dla producentów bekonu, takimi jak: obiektywne klasyfikowanie kawałków, wykrywanie ciał obcych, wyjątkowa dokładność i oszczędności kosztów pracy.

Lepszy boczek dzięki MeatMaster

Nowe oprogramowanie dla analizatora tłuszczu FOSS MeatMaster™ umożliwia analizę elementów pod względem wielkości i kształtu a także zawartości tłuszczu. Boczek wieprzowy, może być skanowany i sortowany w celu optymalizacji produkcji bekonu.

Przeczytaj więcej

Meatmaster II

Dokładne informacje na temat kluczowych parametrów

MeatMaster™ dostarcza informacji na temat parametrów analizy mięsa takich jak zawartość tłuszczu, długość, szerokość i grubość z wydajnością ponad 1000 elementów na godzinę.

Przeczytaj więcej

We make your user experience better by using cookies. If you continue on this website you agree to the use of cookies. Read more about cookies here.

×