Dedicated Analytical Solutions

Mleko i produkty mleczarskie

Właściwe rozwiązanie dla rodzaju próbki

Poprawa dokładności i zwiększenie zysku

Podczas kontroli procesu, nawet drobne regulacje, mogą prowadzić do znacznego zwiększenia wydajności i dochodów. Wykorzystanie analizatora FOSS w linii lub przy linii daje możliwość monitorowania zawartości wody, jakości oraz wydajności energii w twoim procesie produkcji.

Skontaktuj się z FOSS, aby dowiedzieć się więcej na temat potencjalnych oszczędności możliwych do osiągnięcia.

Serwis i wsparcie FOSS

Będąc więcej, niż tylko urządzeniem, rozwiązania FOSS wspierane są przez globalną sieć ponad 250 należycie przeszkolonych inżynierów serwisowych.

Pomoc techniczna FOSS

Stabilna produkcja masła

FOSS proponuje rozwiązania analityczne, które umożliwiają uzyskanie składu śmietanki najodpowiedniejszego do produkcji masła. Nasze szybkie i łatwe w użyciu rozwiązania do użytku w linii lub przy linii pomagają monitorować produkcję i produkty końcowe w celu uzyskania optymalnej jakości.

ProFoss – dokładna kontrola produkcji masła

Analizator procesowy ProFoss monitoruje wiele parametrów jakościowych jak tłuszcz czy woda. Umożliwia producentom uzyskanie masła o parametrach zbliżonych do docelowych a także znaczną redukcję kosztów.

Przeczytaj więcej

Analiza trwająca niecałą minutę

Analizator produktów mleczarskich FoodScan™ oferuje wykonanie szybkiej analizy masła i nie wymaga długotrwałego przygotowania próbki. Dokładne oznaczenie zawartości suchej masy beztłuszczowej, tłuszczu, wody i soli jest uzyskiwane w mniej niż 50 sekund.

Częsta analiza oznacza wydajność

Dzięki poprawie kontroli w całym procesie produkcji, możesz zapewnić stałą jakość produktu, zmniejszyć ilość odpadów i poprawić wydajność.

Gotowe do użycia kalibracje ANN

Rozpocznij analizę od razu. Globalne kalibracje ANN FOSS obejmują wszystkie rodzaje twardego sera żółtego, serów miękkich, twarogu, jogurtu i masła.

We make your user experience better by using cookies. If you continue on this website you agree to the use of cookies. Read more about cookies here.

×