Dedicated Analytical Solutions

Mleko i produkty mleczarskie

Właściwe rozwiązanie dla rodzaju próbki

Poprawa dokładności i zwiększenie zysku

Producent jogurtu przetwarzający 50 000 kg dziennie, może uzyskać istotne oszczędności dzięki zastosowaniu urządzeń do kontroli produkcji FOSS. Dzięki zmniejszeniu zawartości tłuszczu o 0,25% w kilogramie produktu, producent może zaoszczędzić rocznie €136,875.

Serwis i wsparcie FOSS

Będąc więcej, niż tylko urządzeniem, rozwiązania FOSS wspierane są przez globalną sieć ponad 250 należycie przeszkolonych inżynierów serwisowych.

Pomoc techniczna FOSS

Zapewnienie stałej jakości jogurtu

FOSS oferuje rozwiązania analityczne, które umożliwiają uzyskanie takiego składu mleka, jaki jest odpowiedni do produkcji jogurtu. Nasze szybkie i łatwe do zastosowania rozwiązania są zaprojektowane do użytku przy linii produkcyjnej lub w laboratorium i pomagają monitorować produkcję oraz końcową jakość jogurtu.

Jogurt z jagodami - żaden problem

FoodScan jest uniwersalnym rozwiązaniem do wygodnego pomiaru wielu składników takich, jak zawartość tłuszczu, białka i cukrów w jogurcie.

Oszczędzaj czas dzięki właściwym informacjom

Dzięki kontroli mleka surowego pod względem jakości i bezpieczeństwa, można standaryzować produkcję i uniknąć problemów na kolejnych etapach procesu.

Kjeltec do analizy referencyjnej

W oparciu o uznaną dokładność, oszczędność i bezpieczeństwo rozwiązań analitycznych Kjeldahl FOSS, seria aparatów Kjeltec™ 8000 przenosi analizę Kjeldahla na wyższy poziom wydajności odpowiadający potrzebom wiodących producentów jogurtu.

We make your user experience better by using cookies. If you continue on this website you agree to the use of cookies. Read more about cookies here.

×